Het assortiment
in de winkel

(H)eerlijke 
producten

Fruit, aardappelen en groenten

Boerderijwinkel Crijns hecht veel waarde aan eerlijke producten.
Op de akkers van Crijns worden suikerbieten, vroege en late aardappelen, korrelmaïs, brouwgerst, spelt, bakrogge en groene asperges geteeld.
De brouwgerst is bestemd voor Gulpener Bierbrouwerij en de spelt en bakrogge voor de broodbakkerij. Buiten de zelf geteelde producten wordt ook groente en fruit bij collega's in de buurt ingekocht. De producten die van verder weg moeten komen, worden aangeleverd via de versgroothandel.

Zuivel & ijs

Heerlijke rijstepap of vanillepudding na het avondeten?
Boerderijwinkel Crijns kan u helpen. Al jarenlang levert Mergelland overheerlijke rijstepap, vanillepudding, chocoladepudding, diverse (smaak)yoghurts en melken. Daarnaast zijn er diverse kazen verkrijgbaar. In de zomermaanden kunt u genieten van overheerlijke diverse soorten ijs van Mergelland. Een toetje gaat immers door het hart. Voor de geitenkaas liefhebbers onder ons is ook vanalles te vinden in ons zuivelassortiment.

Streekproducten

Bij boerderijwinkel Crijns zijn diverse streekproducten verkrijgbaar.
Onder andere honing, peperworstjes, Limburgse knapkoek, noten, snoepjes, stroop en sap behoren tot het assortiment. Voor ieder wat wils. Ook leuk om cadeau te geven in een op maat gemaakte streekmand. Naast de groenten en aardappelen tijdens het avondeten kunt u ook bij boerderijwinkel Crijns terecht voor diverse soorten vlees van Berkelaarshof.
Daarnaast zijn er ook diverse soepen en huisgemaakte salades verkrijgbaar.

Openingstijden

maandag12:00 — 17:00
dinsdag - woensdag9:00 — 17:00
donderdag9:00 — 17:30
vrijdag8:00 — 17:30
zaterdag8:00 — 15:00
zondagGesloten

Overig

Nieuws
Vacatures
NL 15 RABO 0105900796
KVK 649. 88. 651
BTW nr. 8559 35 959 B 01